De ijsbaan is
gesloten

17-01-2019

Meer dan 1000 bezoekers op zonnige zaterdag

Sunday 5 February 2012 08:41

Met meer dan 1000 bezoekers was het zaterdag een gezellige drukte op de ijsbaan. Het was koud, maar door een lekker zonnetje was het goed toeven op het ijs. Super dat alle Lemelervelders en bezoekers uit omliggende plaatsen in de regio zo enthousiast zijn over het schaatsen en de ijsbaan in Lemelerveld goed weten te vinden!
De mannen in de rode jassen waren de hele dag door druk in de weer waren met het vegen en dweilen van de baan zodat de baan er de hele dag mooi bij lag!
De warme chocolademelk vond gretig aftrek in de kantine, meestal met een lekkere koek of Mars erbij, voor de extra energie voor de volgende rondjes op het ijs. Wagenmans Wonen bracht mooie nieuwe tafels voor in de kantine. Ideale timing, want nu konden de oude tafels buiten neergezet worden zodat de bezoekers ook buiten in het zonnetje lekker konden "Apres-Schaatsen".

Voor de zondag wordt ook lekker zonnig schaatsweer verwacht. Terwijl de schaatskoorts bij iedereen nog steeds stijgt, blijft de temperatuur voorlopig onder nul, zodat we heerlijk kunnen blijven schaatsen! Terug